Sök produkt

Om oss

GG Handel i Skara AB (GG Handel) är ett företag som importerar och distribuerar livsmedel från utvalda leverantörer i Europa och övriga världen. Vi säljer också produkter från svenska livsmedelsproducenter såväl inom vår koncern som med externa leverantörer. Våra ledord är Ursprunget, Engagemanget, Smaken och Råvaran. Vi levererar helt enkelt mat på goda grunder.

Våra kunder är restaurang- och storköksgrossister, livsmedelsproducenter och dagligvaruhandeln över hela landet. Huvudkontoret ligger i Skara och våra säljare jobbar över hela landet för att serva våra kunder och affärspartners

Allt sedan verksamheten startade 1985 har vi på GG Handel byggt upp trygga och långsiktiga kundrelationer baserade på ett stort utbud kvalitetsvaror, attraktiva priser och hög leveranssäkerhet.

Vi ingår sedan 2014 i en privatägd Europeisk livsmedelskoncern, Wernsing Food Family, och kan stoltsera med att ha tillgång till cirka 50 egna fabriker i 9 europeiska länder. I Addrup-Essen, Tyskland ligger hjärtat av koncernens verksamhet med omfattande produktions- och utvecklingsenheter, lager- och distributionskanaler samt flertalet koncernfunktioner. Wernsing Food Family är ett familjeägt företag i andra generationen.

I Sverige har vi följande systerföretag. Wernsing Food Solutions som är koncernens säljbolag, Vätternpotatis som fokuserar på potatis och potatisprodukter och Varbergsköket (som är en sammanslagning av bolagen Blekinge Delikatesser och LCT Produktion) som producerar majonnäs och majonnäsbaserade sallader, dressingar och såser.

Inom vår koncern jobbar vi med högt ställda krav på foodsafety, smak och kvalitet på våra livsmedel. Vi har även högt ställda krav avseende efterlevnad av lagar, regler, och föreskrifter. Vi arbetar såklart med miljömedvetenhet, långsiktighet, professionalism och hög serviceanda i sinnet för att svara upp mot konsumenters och kunders krav på oss, våra leverantörer samt våra produkter. Vi är certifierade enligt IP Livsmedel.

Du kan läsa mer i vår Code of Conduct samt Personuppgiftspolicy som finns tillgänglig via länkarna nedan.

Låt dig väl smaka av våra fantastiska produkter!

Välkommen att kontakta oss.

Certifikat IP Livsmedel

Läs vår personalpolicy

Läs vår uppförandekod