Sök produkt

Varumärken

Ett urval av våra aktuella varumärken

IDA Storkök

IDA Storkök står idag för ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom den traditionella restaurang- och storköksmarknaden. Råvarorna till produkterna är noga utvalda för bästa resultat. Varje ny produkt som ska lanseras under IDA Storkök genomgår noggranna tester innan lansering sker på marknaden.

Varumärket innehåller en bred mix av produkter som potatis, grönsaker, majonnäs, dressing, oljor och pajer m.m. IDA Storkök intar en självklar plats inom svensk husmanskost och fast food, det trygga, miljövänliga valet för dig och dina gäster, varje gång!

» Se folder med produkter från IDA Storkök här.

» Se folder om Ärtbas från IDA Storkök här.

Le Bono

Under detta varumärke hittar man alla våra fantastiska tonfisk-produkter. Vår tonfisk är speciellt utvald och av så kallad Skip Jack kvalité. All fångst sker med delfinsäkra nät.

Pablo´s

Under varumärket Pablo´s samlar vi autentiska, mexikanska produkter. Kombinera Pablo´s produkter till en Mexikansk middag och låt smaka på utsökta tortillas, guacamole, salsa och nachos. Upplev den äkta smaken från Mexico med Pablo´s choice! De flesta produkterna är veganska.

Sun Valley

Sun Valley är ännu ett starkt varumärke i GG Handels sortiment. Ursprunget till Sun Valley namnet var Tri Valley som i början av vår verksamhet levererade fruktkonserver och majs från USA. Aktuell sortimentsprofil utgörs av ett 60-tal produkter som t ex frukt och grönsakskonserver, vinäger, tomapuré och ättika. Sun Valley är det solklara valet för de krögare som hyllar valfrihet och möjligheten att sätta sin personliga profil på en meny med läckra och varierande inslag.

Tolona

Erbjuder ett högkvalitativt sortiment av pizzaprodukter. Under Tolona finns färdigbakade pizzabottnar samt ett
brett sortiment färdigrivna ostar, som klassikern Mozzarella/Cheddar.

Ett måste för alla Panpizzaälskare!

» Se broschyren ”Alla kan baka pizza” här.

Vi arbetar också med